Home » Erko Jun “vrišti” sa Igmana u novom izdanju emisije “Oko Sarajeva”

Erko Jun “vrišti” sa Igmana u novom izdanju emisije “Oko Sarajeva”

Urednica i voditeljica Face TV Lana Stanišić svakog petka gledateljima donosi zanimljive priče poznatih gostiju iz oblasti kulture, sporta, muzike, politike, a sve kroz dinamični, savremeni intervju format koji posebnim čine različite lokacije na kojima se snima emisija.

Ovog petka njen gost u emisiji “Oko Sarajeva” je MMA borac Ermin Junuzović alias Erko Jun. Junuzović se u maju borio protiv Akopa Szostaka na eventu KSW 49 održanom u Gdanjsku u Poljskoj te ga je nokautirao u prvoj rundi.

– Ovo izdanje emisije je posvećeno čovjeku koji je svoj pobjednički karakter gradio kroz mnoge životne teškoće i naučio je lekcije iz života primjenjivati u sportu. U našoj emisiji se prisjetio djetinjstva, sportskih početaka, ali i govorio o uspjehu, porodici… Otvoreno je podijelio svoje stavove i poglede na život. U prelijepom prirodnom ambijentu planine Igman, Erko je demonstrirao neke sportske elemente i uz “vrištanje” sa Igmana upoznao nas sa jednom od antistress terapija – kaže Lana Stanišić koja napominje da se emisija emitira u 20 sati.