Home » Blic: Udaje se Ivana Španović!

Blic: Udaje se Ivana Španović!

Za ovu godinu lepa Ivana Španović zacrtala je dva cilja – medalju iz Rija i udaju za dugogodišnjeg dečka Vladimira Kumrića.

– Udaću se posle Olimpijskih igara. Rekla sam „da” još pre dve godine. Ali prvo da prođe takmičenje u Riju, pa ćemo da pričamo o udaji – ispričala je ekskluzivno za „Blic“ Ivana Španović.

Olimpijske igre u Riju su u avgustu, pa zbog napornih priprema sportistkinja još nije utanačila detalje svadbe.

Spremna za udaju
Spremna za udaju

prvo da prođe takmičenje u Riju, pa ćemo onda da pričamo o
svadbi, kaže ivana

Venčanje bi trebalo da bude organizovano u drugoj polovini ove godine, a lepa sportistkinja iz Zrenjanina još nije odlučila kakvu bi venčanicu volela da nosi i koliko će zvanica pozvati. O tome će misliti tek krajem avgusta.

Ivana i Vladimir žive zajedno i već funkcionišu kao da su u braku, tako da je venčanje, kako je Ivana više puta govorila, za njih samo formalnost.

– Ne želim da nam svadba bude opterećenje, mi smo zajedno više od sedam godina i to je ono što prirodno sledi. Ne verujem da će venčanje nešto u našem odnosu promeniti. To je jedna lepa etapa našeg života – ispričala je pre nekoliko meseci Ivana Španović za „Blic“.

Inače, Ivanu je Vlada zaprosio na proslavi njenog 24. rođendana pre dve godine u maju.

Rođendan je Ivana proslavila u društvu bliskih prijatelja na Salašu 137 nadomak Novog Sada u kojem žive.

Kada je slavlje bilo na vrhuncu, Vlada je naručio pesmu „Božanstvena ženo”, kleknuo je na kolena i odlučno ju je pitao da provede ostatak života s njim. Ona je, naravno, rekla – da. Usledio je burni aplauz…

– On je moj emotivni partner koji sa mnom proživljava sve, imamo stabilnu vezu, svoje ambicije. Naravno da je svestan kakvu devojku ima, ali i ja sam svesna kakav je on momak – rekla nam je Ivana jednom prilikom.

Šminkam se i za takmičenja

– Kada sam na takmičenju, na lice stavim samo toniranu kremu i malo maskare. Često me vremenska razlika čini nadutom, umornom i da me ljudi ne bi pitali zašto izgledam tako loše, ja se malo našminkam, pa kao – izgledam bolje. Rezultat je, naravno, bitniji od izgleda – ispričala je Španovićeva za „Blic“.

Blic.rs