Home » Brazilskog MMA borca Silvu pregazilo auto

Brazilskog MMA borca Silvu pregazilo auto

Slavni brazilski MMA borac Wanderlei Silva doživio je u srijedu navečer prometnu nesreću. Prema pisanjima brazilskih medija, ali i njegove službene Facebook stranice, legendarnog ‘Mad doga’ udario automobil dok se on na biciklu vraćao s treninga.

Srećom, ozljede koje je pretrpio nisu opasne po život, ali Brazilac će morati na operacijski stol zbog ramena koje je stradalo prilikom nesreće, piše Fight Site.

“Wand je doživio nesreću u kojoj ga je udario automobil dok se biciklom vraćao kući nakon treninga. Ozlijedio je rame i danas će biti podvrgnut operaciji. Budite s molitvama uz našeg prvaka”, stoji na službenoj Facebook stranici brazilskog borca.

Nešto kasnije stigla je i informacija kako je operacija ipak odgođena, a novi termin još uvijek nije poznat.

Težak je ovo udarac za 39-godišnjeg Wanderleija, a još se uvijek ne zna koliko bi mogao trajati njegov oporavak i hoće li isti utjecati na nastup koji je planirao na Rizinovom otvorenom turniru koji bi se trebao održati u drugoj polovici ove godine.

Silva se dvaput u karijeri borio i protiv našeg Mirka Filipovića pod okriljem organizacije PRIDE. Prvi puta 2002. godine (meč završilo bez pobjednika), a u uzvratu 2006. godine na turniru PRIDE Final Conflict u Japanu (polufinale), Cro Cop je u antologijskom meču nokautirao Brazilca poznatim lijevim high-kickom.

Jutarnji.hr