Home » BRČKO: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

BRČKO: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

Nebojša Rojko zvani Vihor iz Borče, koga policija traži zbog ispitivanja u vezi sa događajima na dan ubistva pjevačice Jelene Krsmanović, uhapšen je sinoć u Brčkom, saznaje “Blic”.

Policija Brčko distrikta sinoć oko 23 sata uhapsila je Rojka u brčanskom naselju Grbavica.

Kako je potvrđeno u policiji u Brčkom, oni su postupili prema informaciji koju su dobili od kolega iz Srbije.

Nakon razgovora u policiji u Brčkom, Rojko je predat službi za strance policije BiH.

Iz naselja Crvenka, najbližeg nasipu na kojem je pjevačica usmrćena sa više od 30 udaraca u glavu tupim predmetom, inspektori su prije dva dana priveli jednog mladića.

Igor Rojko je ispitan u svojstvu građanina, a policija je saslušala još nekoliko bezbjednosno interesantnih osoba iz Crvenke kako bi prikupila informacije o zbivanjima u danu kada je Jelena ubijena.

Tokom dana, policija je pustila Igora, a pokušavala je da pronađe njegovog brata Nebojšu, kojeg su inspektori, takođe, namjeravali da ispitaju.

Rojko se juče oglasio se i rekao kako će se uskoro pojaviti i dati izjavu policiji u vezi sa istragom oko ubistva pjevačice Jelene Krsmanović.

Kako prenose mediji, on se javio roditeljima i rekao kako nema veze sa pomenutim zločinom, kao i da će policiji ispričati zbog čega je ustvari pobjegao od kuće neposredno prije pretresa.

Blic

Tags