Home » Čak 11 puta palio vatru: Identifikovana osoba koja je izazvala požar kod Trebinja

Čak 11 puta palio vatru: Identifikovana osoba koja je izazvala požar kod Trebinja

Trebinjska policija identifikovala je osobu čiji su inicijali L. S. koja je u selu Duži kod Trebinja izazvala požar u blizini vojnih skladišta.

Osoba je identifikovana 5. avgusta kada je policiji prijavljeno da je izbio požar u mjestu Duži, saopćeno je Policijske uprave Trebinje.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli pripadnike Vatrogasne jedinice Trebinje i pripadnike kasarne `”Bilećki borci”`, koji su po odobrenju komande učestvovali u gašenju požara.

Njihovom brzom reakcijom požar je ugašen. Iz policije su dodali da je navedena osoba saslušana u prostorijama Policijske stanice Trebinje.

  MUP ZDK - U Maglaju pronađeno 3,4 kilograma opojne droge

Policijski službenici nastavljaju preduzimati druge mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju s ciljem dokumentovanja prekršajne ilikrivične odgovornosti navedenog lica.

Prema nezvaničnim saznanjima Srpskainfo, navedena osoba je u posljednjih mjesec dana 11 puta zapalilo vatru u području mjesta Duži, a dobrom saradnjom između Policijske uprave Trebinje i kasarne “Bilećki borci” osoba je identifikovana.

Izvor: Radiosarajevo.ba