Home » Čarobna RnB noć na bazenima Termalne rivijere

Čarobna RnB noć na bazenima Termalne rivijere

Brown Sugar RnB je još jednom pokazao da pomjera granice zabavnog života. Treća specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom je definitivno potvrdila da se za dobru zabavu, pored inovativih lokacija i audio vizuelnih efekata može napraviti vrhunska atmosfera sa domaćim snagama. Novi koncept dnevnog i noćnog eventa uz kupanje u bazenu se pokazao kao pun pogodak za veliki broj mladih ljudi, koji su iskoristili priliku i uživali u čarima bazena uz popularne RnB hitove.

Nakon zalaska sunca ovoj velikoj grupi ljudi se priključila ekipa koja nije za kupanje, ali je definitivno uživala u prelijepom ambijentu bazena Termalne rivijere u Sarajevu. Uz veliki broj bazena, audio vizualne efekte, i najveće RnB hitovi koje su Merakoon i Dj Soul savršeno “umixali”, prisutni su imali osjećaj kao da su na setu snimanja popularnih RnB spotova koje gledamo na TV ekranima.

Noć su upotpunili specijalni gosti, dvojac iz Helem Nejse grupe, Gago i Stihi koji su svojim hitovima oduševili prisutne. Pored njih mlada ekipa iz Fresh Generationa je izvela plesnu tačku, a njima se pridružila i regionalna pobjednica Red Bull Dance Your Stylea SHZA sa Tarikom i Dženi. Katarza i MC Geko su svojim prepoznatljivim provokativnim nastupom ovoj čarobnoj noći dali poseban štimung.

– I dalje smo pod utiskom, i želimo se svima zahvaliti za fantastičnu noć. Ekipa je bila odlično raspoložena i rasplesana, a prije svega mnogobrojna. Od samog početka vidjelo se da će se party rasplamsati, i tako je i bilo. Helem Nejse, Katarza i Geko odlično su se uklopili i iznenadili goste nastupom, a najbolji BH plesači dodatno su podigli atmosferu. Sad idemo pripremati i nova izdanja, i možemo reći da su u pripremi eventi u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci. Jedva čekamo nova druženja sa prejakom Brown Sugar RnB publikom- izjavili su Merakoon i Dj Soul nakon eventa.

Na kraju ove čarobne RnB noći, može se zaključiti da Sarajevo postaje glavni centar RnB zabave u regiji i za očekivati je da na buduće evente dolaze mladi iz regiona, kao i to da Brown Sugar RnB evente gledamo i izvan granica BiH.