Home » Cvjeta prostitucija na Jadranu: Nakon šamara sam se opametila

Cvjeta prostitucija na Jadranu: Nakon šamara sam se opametila

Prostitutke, kokain, jahte, omiljena ljetna kombinacija vezana za sklapanje – milionskuhposlova. Sekretarice uprave jednog velike firme u Srbiji tako je ugovarala aranžman na Kornatima svome direktoru, a koji je uključivao escort druženje…

“Volim se pripremiti, barem znati čime se bave osobe s kojima ću biti. Što vole, što rade. Često se zna dogoditi da već poznajem osobe, a to onda dosta olakšava posao”, počela je priču brineta za Kurir, a koja je “za izlet” na Kornate stimulirana s 2000 eura.

U Sukošan je nju i tri prijateljice dovezao vozač. Čekao ih je ručak u obližnjem restoranu. Ručale su neslani rižoto, jer, kako kažu, “ljuta hrana nezgodna je poslije za seksualni odnos”. Direktor i partneri dolaze predvečer…

“Prosječna zarada za vikend aranžman je do 4000 eura, ali kad je više djevojaka tad je i 2000 po osobi itekako super zarada.”, rekla je i otkriva niz detalja:

“Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo nas je nekoliko cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako navečer više nisam znala za sebe, pilo se cijeli dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obukla sam sandale i potpeticama izbola tikovinu na podu”.

“Sutradan, kad su svi došli ka sebi, vlasnik je toliko poludio da mi je najprije opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda je pobacao sve cipele, moje i mojih prijateljica, u more. Nije nam ništa platio, napravila sam mu štetu u hiljadama eura. Nakon toga sam se opametila i shvatila da moram odlučiti, ili ću se ovim poslom baviti kako treba, ili ću se uništiti”, zaključila je brineta.

Fokus.ba