Home » Deen je novo zaštitno lice Škode Fabie

Deen je novo zaštitno lice Škode Fabie

Fuad Backović Deen je prije odlaska Švedsku, gdje će zajedno sa Dalal Midhat Talakić, Anom Rucner i Jasminom Fazlićem Jalom predstavljati našu zemlju na Eurosongu, potpisao ugovor sa “Bunjo Group” i u narednom periodu bit će zaštitno lice Triab Škode.

– Fabia je sjajno auto, vrlo kompaktno i savršeno za grad. Ne volim velike automobile i ovo je savršen izbor za mene. Hvala “Bunjo Group” koji su prepoznali mene kao nekog ko treba svoji likom da stoji iza novog modela Fabie. Iskreno se nadam da ću biti dobar ambasador i da ćemo nastaviti saradnju i u narednom periodu – rekao je Deen nakon što je preuzeo brendiranu Fabiu sa svojim likom.

Adis Bunjo, direktor “Triab Škode”, ističe da se “Bunjo Group” svake godine veže za neku od javnih ličnosti iz Bosne i Hercegovine.

– Novi model Fabie dizajnerski izgleda odlično i želja nam je da ga približimo mladima. Mislimo da je za to najbolji mogući izbor naša urbana zvijezda Deen. Novi model Fabie i Deen su odličan spoj – kazao je Adis Bunjo nakon što je uručio ključeve Fabie Deenu.

Redakcija

Tags