Home » Derubis Yachts priprema novu isporuku: Bh. jahta plovit će Kostarikom

Derubis Yachts priprema novu isporuku: Bh. jahta plovit će Kostarikom

Iako je ponosni bračni par Lejla i Denis Kraljević pokrenuo serijsku proizvodnju kamp kućica za kojim tržište ima sve veću potrebu, razvoj i prodaja “Derubisovih” jahti nije pala u drugi plan. Naime, kompanija Derubis Yachts d.o.o. iz Viteza ovih dana privodi kraju isporuku svoje Derubis 44 Fly jahte za daleku Kostariku.

Derubis yachts 44 fly sa ZT 370 – 315 konjskih snaga rađena je u suradnji sa proizvođačem dizel motora Yanmar Global Navela doo, a u viteškim pogonima se vrijedno radi na posljednjim pripremama, javlja Akta.ba.

  Slovenija u BiH traži vozače i varioce, iz drugih zemalja u BiH na rad dolaze građevinari i trgovci

Podsjetimo, novi model jahte Derubis 44 Fly, koja je u potpunosti proizvedena u Bosni i Hercegovini, premijerno je predstavljena prije dvije godine u Sarajevu.

Nakona toga je impozantna jahta Derubis 44 Fly dužine 14 metara, širine 4,5 metra i visine šest metara, svoju promociju doživjela na čuvenom sajmu u Hamburgu.

Derubis 44 Fly jahta se prostire na tri sprata i pravljena je za boravak deset odraslih osoba, s četiri spavaonice, četiri kupatila i bazenom. Derubis Yachts je s prodajnom mrežom trenutno prisutan u skoro svim zemljama svijeta.

Izvor: akta.ba