Home » Dva studenta u Hrvatskoj smrtno stradala od posljedica strujnog udara na željezničkoj pruzi

Dva studenta u Hrvatskoj smrtno stradala od posljedica strujnog udara na željezničkoj pruzi

Fakultet hrvatskih studija potvrdio je da su dvojica njihovih studenata tragično stradala u zadnja dva dana od visokog napona na željezničkoj pruzi.

Prema policijskim navodima, jedan student poginuo je dok je tražio drugog studenta, svoga prijatelja, koji je nestao dan ranije. Obojica su stradala od posljedica strujnog udara, piše Hina.

Dekan Fakulteta hrvatskih studija izvijestio je u petak na fakultetskoj Facebook stranici da je izvrstan student I. godine kroatologije, filozofije i kulture, useljenik u Hrvatsku, Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu, 16. ožujka u svojoj 21. godini. Nešto kasnije objavio je i da je student II. godine povijesti i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija iz Komiže Jerko Kučić također tragično stradao u Zagrebu u petak, 18. ožujka u svojoj 23. godini.

Zagrebačka policija izvijestila je u petak da je iza 8 sati zaprimljena dojava da je u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj pronađeno tijelo 22-godišnjaka.

Zasad je utvrđeno da je 22-godišnjak u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije, a pritom se popeo na vagon i smrtno stradao.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona, kažu u policiji.

Navode da je i za ranije stradalog 21-godišnjaka utvrđeno da je stradao od strujnog udara.