Home » HIFA OIL GRUPACIJA: LB.Profile na tržištu Srbije i Crne Gore

HIFA OIL GRUPACIJA: LB.Profile na tržištu Srbije i Crne Gore

LB.Profile GmbH, njemački proizvođač profila za vrata i prozore sa najdužom tradicijom, ulazi na tržište Srbije i Crne Gore. Generalno zastupništvo u distribuciji i prodaji proizvoda LB.Profile, inače kompanije kćerke HIFA OIL iz Tešnja, povjereno je srbijanskoj firmi LYCTUM koja ima svoja predstavništva u Beogradu i Podgorici.

Kompletan asortiman LB. Profile već je dostupan na tržištu Kosova, a nakon Srbije i Crne Gore uskoro se može očekivati ulazak i na tržište Hrvatske. Pregovori za ulazak vrhunske njemačke tehnologije u ovom segmentu profila na tržišta Makedonije i Albanije su u poodmakloj fazi.

“Tržišta Srbije i Crne Gore su nam veoma važna, i upravo smo iz ovih zemalja imali najviše interesa kupaca  nakon vijesti o preuzimanju LB.Profile GmbH. Imamo vrhunsku tehnologiju i proizvode najvišeg ranga kvaliteta koji su cijenovno konkurentni. Vjerujem da smo upravo u kompaniji LYCTUM pronašli jake partnere koji dolaze iz  branše, i da ćemo zajednički ući u ozbiljne i dugoročne poslovne projekte distribucije proizvoda LB.Profila na tržištima Srbije i Crne Gore”, navodi se u saopćenju kompanije EURO ROAL iz Doboj Juga koja je provela cijeli projekat ulaska na tržište Srbije.

Podsjećamo da je njemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom, koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore LB.Profile GmbH postala osma članica HIFA OIL GRUPACIJOM početkom ove godine, kada je najavljeno širenje na regionalnim tržištima. LB.Profile razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.