Home » Jäger Party Tramvaj ponovo kruži gradom!

Jäger Party Tramvaj ponovo kruži gradom!

Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za “zabavu na šinama”, najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom, i Sarajevu od 16. do 23. avgusta ponuditi zabavu koja ne staje.

Priredivši novi koncept dobrog partijanja, Jägermeister je ove godine spremio još zabavniji Party Tram koji će vas u festivalskoj sedmici uvesti u novu dimenziju zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena sa ekipom. Obojen prepoznatljivom zeleno narančastom bojom, Jäger Party Tram sretnicima sa kartom donosi nezaboravne noći u toku festivalske sedmice u glavnom gradu BiH.

Svake noći, od 19 sati pa do ponoći Party Tramvaj će kružiti gradom. Za mnogo pozitivne energije, rasplesanu vožnju i dobru zabavu zadužena je ekipa mladih DJ-eva – nanE, Mexx, Six & Ryo, Public Users, Lesa, Zuba, Nasty Grooves, Buba & Mirna, Haris Begić & Treba mi Bass, te Lane & Petra.

Karte za Party Tramvaj su besplatne, potrebno ih je samo “pronaći” na društvenim mrežama, i uskočiti u najluđu zabavu na šinama koja će u festivalskoj sedmici kružiti gradom od 19 do 24 sata. Broj karata je ograničen, pa će ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera morati pokazati spretnost i brzinu.