Home » Kapor osvojila drugi naslov prvaka MŽRKL-a!

Kapor osvojila drugi naslov prvaka MŽRKL-a!

Podgorička Budućnost Bemax novi je prvak Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige (MŽRKL), u 9. izdanju ovog takmičenja. Budućnost je u večerašnjem finalu na svom parketu savladala zagrebački Medveščak s 74:58 i osvojila svoj prvi naslov. Kao posuđena igračica iz zeničkog Čelika, naša reprezentativka Tamara Kapor, koja je u finalu za podgorički tim upisala tri poena i četiri skoka, osvojila je drugi trofej naslova prvaka MŽRKL-a.

Kapor je trofej osvojila i 2014., također na završnom turniru u Podgorici, ali je tada igrala za beogradski Radivoj Korać. Upravo je Korać osvojio treće mjesto, savladavši u meču za poredak riječki Kvarner s 63:41. MVP igračica finalnog turnira je Irena Matović iz pobjedničke ekipe Budućnosti.

Tuzlansko Jedinstvo BHT postalo je prvak kadetske MŽRKL-e (U-17), jer su u finalu s 66:56 porazile hrvatskog predstavnika Croatiu 2006. Livno je u meču za treće mjesto izgubilo od od Vodica sa 57:70. Naslov prvaka u konkurenciji pionirki (U-15) osvojila je Trešnjevka 2009, koja je u finalu s 67:39 porazila Zagreb.

Redakcija