Home » Karavan ljepote u Areni Bakarni – Održan Izbor za Fotomodela Brčko distrikta (FOTO)

Karavan ljepote u Areni Bakarni – Održan Izbor za Fotomodela Brčko distrikta (FOTO)

U prelijepom ambijentu novootvorene Arene Bakarni u Brčkom, protekle nedjelje su po drugi put izabrane predstavnice Brčko distrikta za Izbor za Fotomodela Bosne i Hercegovine. Pobjedu je odnijela prekrasna Adrijana Bradašević, koja je pored titule Top Fotomodel Brčko distrika osvojila i titulu Fotomodela publike.

Titulu prve pratilje osvojila je Anđela Mirković, a druga pratilja je Katarina Prole. Za top modela Fashion M-a Brčko distrikta proglašena je Mirjana Maksimović, dok je najviše talenta za medijski nastup pokazala Ika Manojlović. Titulu fotomodela šarma odnjela je Katarina Koprivica, a fotomodel beauty je Elma Ribić.

Modeli su predstavljali nekoliko kolekcija pred stručnim žirijem, a posebno je oduševio show gdje su djevojke kroz performans predstavile kompaniju Number 1. U žiriju su sjedili predstavnici sponzora, medija, ljekari, frizeri, make up artisti, modni dizajneri.
Lente pobjednicama dodijelile su prošlogodišnje takmičarke Top fotomodel Brčko distrikta Tanja Karač te druga pratilja Ilma Tandir. Specijalna gošča bila je i lijepa Sara Milivojević, koja je goste zabavila tokom muzičke pauze te Plesni klub 101 iz Bijeljine.

Fashion M, vlasnik projekta FOTOMODEL BOSNE I HERCEGOVINE, još jednom je pokazao da su neprikosnoveni u organizaciji evenata, te su zaista oduševili sve prisutne. Direktorica projekta Selma Maličbegović je naglasila da ovo nije obično natjecanje ljepote, obzirom da je sav fokus usmjeren na osnaživanje mladih djevojaka, motivaciju za obrazovanje i rad na sebi, a u prilog tome ide i činjenica da su u prošloj godini dodijelili dvije stipendije za obrazovanje ukupne vrijednosti 24.000 KM.

Direkcija projekta se ovom prilikom zahvaljuje sponzorima i partnerima, a prvenstveno generalnom sponzoru Areni Bakarni, generalnom pokrovitelju Vladi Brčko distrikta, srebrnom sponzoru Trupl d.o.o, te sponzoru projekta Casino Vegas. Veliko hvala i ostalim sponzorima: Club Element, American style&beauty, Beauty by Rada, Cvjećara Stari sat, Srebrnarnica Toma, Studio Zorica. Veliko hvala i našim medijskim pokroviteljima Radio Brčko i eBrčko.

Direkcija Izbora za Fotomodel BiH