Home » Krema koja zaustavlja starenje stigla i u BiH

Krema koja zaustavlja starenje stigla i u BiH

Druženje koje je Ambasada ljepote „Contour D“ upriličila u restoranu „Četiri sobe gospođe Safije“ poslužilo je kao idealna prilika da najpoznatiji svjetski kozmetički brend Biologique Recherche predstavi „čudo od kreme“, La Grande Crème, apsolutnu inovaciju u svijetu profesionalne kozmetike koja djeluje na proces starenja kože i omogućava potpunu staničnu regeneraciju.

U svečanoj atmosferi, prisutnim gostima je u ime tima Biologique Recherche u BiH dobrodošlicu poželjela Delila Spahić, vlasnica kozmetičkog salona „Contour D“ koji je ekskluzivni zastupnik brenda Biologique Recherche u BiH.

– Izuzetna mi je čast što je tim Biologique Rechercha nakon Pariza i New Yorka uvrstio i Sarajevo u svoju rutu prezentacije, čuda od kreme kako su je već proglasili u kozmetičkom i medicinskom svijetu. Moji klijenti i ja uvjereni smo u učinkovitost Biologique Recherche kozmetike, koja se bazira isključivo na rezultatima. Naš cilj je još veće osvajanje tržišta u BiH, posebno u ekskluzivnom hotelima, koji zaslužuju da koriste kozmetiku jedne od najvećih svjetskih kompanija – kazala je Delila Spahić, ambasadorica brenda Biologique Recherche u BiH.

Prezentaciju La Grande Crème upriličio je Dr. Stefan Lipp, vodeći stručnjak estetske medicine i doktor Biologique Recherche u Parizu koji je naglasio da kompanija Biologique Recherche mnogo ulaže u naučna otkrića i da je La Grande Crème upravo nastala na osnovu velikog otkrića Laboratorije za ekspresiju gena u San Diegu u oblasti programiranja ćelija.

– Ovdje se zaista radi o stvarnom preporodu tkiva! La Grande Crème tako podstiče dubinsku regeneraciju derme vraćajući joj snagu i potpomažući epidermalno restruktuiranje. Njena formula popunjava šupljine i neugledne volumene i pruža ‘efekat liftinga’ i preoblikuje konture lica“ – objasnio je Dr Lipp.