Home » Lana Pudar se sprema za nove izazove na takmičenjima u Berlinu i Melbourneu (VIDEO)

Lana Pudar se sprema za nove izazove na takmičenjima u Berlinu i Melbourneu (VIDEO)

Europska prvakinja i najbolja bh. plivačica Lana Pudar povjerila je svoje zdravlje poliklinici “Vitalis”, a direktor poliklinike Goran Đuzel joj je u ponedjeljak u Mostaru uručio Vitalisovu zdravstvenu karticu.

– Izabrala sam Polikliniku „Vitalis“ da se brinu o mom zdravlju, jer sam čula mnogo pohvala o njima i zbog toga je ona moj izbor. Jutros sam bila na sistematskom pregledu, sve je prošlo u najboljem redu, jako sam zadovoljna uslugom osoblja i nadam se da će se ova suradnja nastaviti u narednom razdoblju na obostrano zadovoljstvo – izjavila je najbolja bh. plivačica Lana Pudar.

Govoreći o svojim planovima do kraja godine, Pudar je podsjetila da je nakon osvajanja zlatne medalje u utrci 200 metara leptir na Europskom prvenstvu odlučila propustiti Svjetsko juniorsko prvenstvo u Peruu kako bi se odmorila.

– Napunila sam baterije, sada idu pripreme za novu sezonu. Krajem desetog mjeseca je Svjetski kup u Berlinu i u dvanaestom mjesecu Svjetsko prvenstvo u Melbourneu i spremam se za ta dva natjecanja – istaknula je Pudar.

Posljednjih dana u Mostaru je krenulo čišćenje lokacije na kojoj bi trebao biti olimpijski bazen, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić istaknuli su upravo Lanu kao bitan faktor što se krenulo u izgradnju tog sportskog zdanja.

– To mi mnogo znači, vidim da radim velike stvari i vidim koliko taj moj rezultat znači svim ljudima, prvenstveno mojim sugrađanima. To mi je ogroman motiv za dalje – istaknula je.

  Ragbijaši BiH u selektorskom debiju Albina Kapića savladali Tursku

Po njezinim riječima, izgradnja zatvorenog olimpijskog bazena u Mostaru uveliko će joj olakšati život.

– Želja mi je pripreme odrađivati u svom gradu. Sad puno izostajem od kuće i škole, jer u Mostaru nemam adekvatne uvjete za rad – dodala je.

Direktor Poliklinike „Vitalis“ Goran Đuzel rekao je kako je iznimno počašćen, jer je Lana izabrala njih za suradnju.

– Ne mogu skriti zadovoljstvo da je jedna ovakva vrhunska sportašica ukazala svoje povjerenje našoj kući. U najmanju ruku ćemo zadovoljiti sve potrebe koje naša Lana eventualno bude imala, u nadi da će ih imati što manje – ustvrdio je Đuzel.

Kako kaže, Lana je jedna u nizu vrhunskih sportaša koji su svoje povjerenje ukazali poliklinici „Vitalis“ i na to su iznimno ponosni.

– Jako je široka paleta usluga koju nudimo. U slučaju bilo kakve povrede ili bolesti, mi smo tu od dijagnoze, dijagnostike, snimanja do konačne terapije i izlječenja. Naravno da je kod sportaša naglasak na fizikalnoj rehabilitaciji, što nudimo u cijelosti – istaknuo je direktor Poliklinike.

On je dodao kako će “Vitalis” potpisati ugovor i s Laninim matičnim klubom “Orkom” te će od te suradnje profitirati svi mostarski plivači i plivačice.