Home » Lanu Pudar uskoro očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu u Rimu

Lanu Pudar uskoro očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu u Rimu

Talijanski glavni grad Rim bit će domaćin Evropskog prvenstva u plivanju od 11 do 17. avgusta, gdje će sudjelovati najbolji plivači Starog kontinenta, kao i najbolja bh. plivačica Lana Pudar.

Lana će plivati svoje tri najjače discipline – 50, 100 i 200 metara delfin, priopćeno je iz Kluba vodenih sportova “Orka”.

Sa svojim stručnim timom, trenerima Damirom Đedovićem, Goranom Grahovcem i fizioterapeutom Miodragom Ranđelovićem, Lana sutra putuje u Rim, gdje će trenirati i pripremati se do početka prvenstva.

Svoj prvi nastup imat će 12. kolovoza u kvalifikacijama discipline 50m delfin.

  KSBiH - Još nema novca od Vijeća ministara BiH, u pitanju odlazak na pripreme u Estoniju

Kvalifikacije u disciplini 100m delfin na programu su 14. avgusta, dok je dva dana kasnije očekuje nastup i u kvalifikacijskoj grupi discipline 200m delfin.

Nakon napornog rasporeda natjecanja u prethodnom razdoblju, gdje je Lana u svega 20 dana nastupila na svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti, Mediteranskim igrama u Alžiru i na Europskom juniorskom prvenstvu u Bukureštu, iz njenog kluba su rekli da su razdoblje od njezinog zadnjeg nastupa pokušali maksimalno iskoristiti da se Lana regenerira i pripremi za ovo prvenstvo, na kojem će po prvi put sudjelovati.