Home » Na Bilinom polju sve spremno, sutra prozivka Čelika

Na Bilinom polju sve spremno, sutra prozivka Čelika

Sve je spremno na Bilinom polju za prozivku nogometaša Čelika i početak priprema za eventualni nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Kako su saopštili iz zeničkog kluba, izvršena je detaljna dezinfekcija stadiona i obavljene sve druge djelatnosti kako bi se ispunile instrukcije nadležnih.

U stručnom štabu će biti trener golmana Ibro Hodžić, kondicioni trener Almir Seferović i šef stručnog štaba Pavle Skočibušić.

“Malo smo iznenađeni ovom situacijom, sve je bilo na brzinu. Postigli smo dogovor da trener golmana Ibro Hodžić i ja, zajedno sa Skočibušićem nastavimo sa radom u Čeliku. Za ponedjeljak 18. maja zakazali smo prozivku i početak trenažnog procesa. Problem će nam biti stranci koji će prilikom ulaska u BiH morati najvjerovatnije proći karantin. Svi smo željni izlaska na teren poslije dva mjeseca. Naravno, moramo ispoštovati sve zahtjeve Kriznih štabova”, kazao je za Zenicainfo Almir Seferović.

  Kako su mediji u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori ispratili čudesnu pobjedu Lane Pudar

Na spisku od 23 nogometaša i tri golmana. Pod upitnikom je dolazak trojice igrača iz Srbije, Zeljkovića, Zlatkovića i Pavlovića.

scsport.ba