Home » Na otvorenju kozmetičkog studija Malaga u Živinicama brojna poznata lica

Na otvorenju kozmetičkog studija Malaga u Živinicama brojna poznata lica

Svako godišnje doba donosi svoje izazove kada je u pitanju njega i zdravlje kože i kose, o čemu najviše računa najčešće vode pripadnice ljepšeg spola. Mada često čujemo različite “domaće” recepte kako se njegovati u ovom prelaznom jesenjem periodu, najsigurniji i najbezbolniji način je prepustiti se rukama vještih profesionalaca.

Dame iz Živinica i okoline od sada ne trebaju brinuti za svoj lijep i njegovan izgled. Adresa na kojoj mogu potražiti najkvalitetnije frizerske usluge, ali i različite kozmetičke tretmane, usluge laserske depilacije, manikira i pedikira je novootvoreni kozmetički studio Malaga, koji je dio novog savremenog tržnog centra Bingo u ovom gradu.

Vlasnice studija Sanela Goletić i Aldina Bašić svojim predanim radom i odličnim timom koji radi u salonu su već pridobile povjerenje mnogobrojnih klijenata, pa i poznatih lica kao što su manekenka Džejla Glavović Očuz i pjevačica Amira Medunjanin, u već postojećem istoimenom salonu u sarajevskom hotelu Holiday, a sada su poslovanje proširile u Živinicama.

Na svečanom otvorenju novog prostora u kojem dame i gospoda mogu pronaći i usluge fotoepilacije, masaže tijela, različitih tretmana lica, od klasičnih, mezoterapije, Thalgo anti-age, hialuron, hidro, te Cryolift lica i druge, prisutne su bile i mnoge poznate ličnosti, između ostalih poznati sarajevski frizer Mahir Sinanović, pjevač Mirza Hamzić, te scenarista i muzičar Feđa Isović.