Home » Na velikom humanitarnom koncertu za OFK Brdo nastupa Denial Ahmetović

Na velikom humanitarnom koncertu za OFK Brdo nastupa Denial Ahmetović

I ove godine omladinski fudbalski klub Brdo iz Hambarina organizovat će tradicionalni koncert, čiji je glavni cilj prikupljanje sredstava za normalno funkcionisanje ovog sportskog kolektiva.

Organizacioni odbor posljednjih sedmica imao je pregovore sa nekoliko poznatih estradnih imena iz Bosne i Hercegovine i na kraju je donesena odluka da 26. jula na velikom koncertu na otvorenom, koji ima humanitarni karakter, nastupi jedan od najtraženijih mladih pjevača Denial Ahmetović.

Organizatori očekuju nekoliko stotina posjetilaca na prostoru ispred osnovne škole, a koji će kupovinom ulaznice pomoći da Brdo u narednoj sezoni napravi još bolje rezultate i na najbolji način predstavlja mjesta sa lijeve obale Sane u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Publiku će prije Ahmetovića zagrijati Lejla Zahirović, a bogat muzički program upotpunit će folklorno društvo Brdo. Naravno, za sve posjetioce obezbjeđeno je i iće i piće, a sigurno da će svi putevi u Prijedoru i okolini 26. jula voditi u Hambarine na veliki koncert Deniala Ahmetovića.

OFK Brdo je osnovan 2005. godine od strane sportista sa lijeve obale rijeke Sane, a, pored seniora koji se takmiče u regionalnoj ligi Zapad Republike Srpske, aktivni su pogoni pionira i kadeta.