Home » Načelnik Senaid Memić upriličio prijem i nagradio šampione Edina Sinanovića i Sadina Hadžajliju

Načelnik Senaid Memić upriličio prijem i nagradio šampione Edina Sinanovića i Sadina Hadžajliju

Načelnik Općine Ilidža prof. dr. Senaid Memić danas je upriličio prijem za Edina Sinanovića i Sadina Hadžajliju, takmičare Kick boxing akademije “Ilidža”, koji su na Evropskom kupu u Beogradu osvojili zlatne medalje.

Načelnik je čestitao mladim šampionima na ostvarenom uspjehu, te ih nagradio za ostvaren rezultat i poželio im puno uspjeha u budućem radu. Edin i Sadin su u ime Kick boxing akademije Ilidža načelniku uručili zahvalnicu za podršku u radu i razvoj kickboxinga.
Prijemu je prisustvovao i trener Nermin Bašović.

– Analizirajući njihove dosadašnje uspjehe koji su rezultat jednog kontinuiranog i pravilnog rada u KBA “Ilidža”, naročito sa mladim takmičarima, mogu istaći da su opravdali moja očekivanja na Evropskom kupu u Beogradu. Obzirom da se radi o dva mlada takmičara od kojih očekujem još bolje rezultate u budućnosti, sigurno da ne bi bilo ni blizu ovakvih uspjeha da nemamo podršku naše lokalne zajednice na čelu sa načelnikom prof. dr. Senaidom Memićem, kojem se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci u radu našeg kluba- rekao je Nermin Bašović.