Home » Noć mode i glamura: Izbor za fotomodela regije Zenica

Noć mode i glamura: Izbor za fotomodela regije Zenica

U organizaciji Fashion M i direkcije Fotomodela BiH u nedjelju navečer se održava peto predtakmičenje za Izbor Fotomodela, i to ovaj put za regiju Zenica.

Ovo je treća sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na ovom predtakmičenju predstavit će se 13 djevojaka regije te će se boriti za plasman i titulu koja im obezbjeđuje učešće na polufinalnom federalnom nivou takmičenja. Šest prvoplasiranih stječe pravo učešća na republičkom takmičenju, a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i učešće na modnim revijama.

  Zenička tvrđava Vranduk ponovo omiljena destinacija turista i školaraca

Domaćin je City Centar Zenica.

Generalni pokrovitelj projekta je Grad Zenica.

Sponzori koji su podržali projekat su Condor security, Infinity lounge bar te Restoran Bella Ciao.

Za make up će se pobrinuti Make up by Adna Neslanović. Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećara Magnolija, kao i poklone Djidji & Co te Aja nakit.

Event će upotpuniti gosti DT STARS, Balerine Ars centar Zenica, te pred samo proglašenje prvoplasiranih takmičarki show će upotpuniti Haris Šabanović.

Medijski pokrovitelji projekta su Azra magazin, Direktno.ba, Zenicablog, Zenit radio, Zenit.ba, 072 info.

Obezbjedite svoje rezervacije na broj telefona 062/589/489 i budite dio spektakla mladosti i ljepote.