Home » Odšteta koja će biti plaćena za Pogbu nadmašuje i onu za Velšanina Balea

Odšteta koja će biti plaćena za Pogbu nadmašuje i onu za Velšanina Balea

PAUL POGBA sljedeće sezone igrat će za Manchester United, tvrdi ugledni francuski dnevnik L`Equipe.

Francuzi navode da će klub s Old Trafforda platiti 120 milijuna eura, najveću odštetu u povijesti, za 23-godišnjeg francuskog reprezentativca. Time će Pogbin transfer nadmašiti dosadašnji svjetski rekord od 100 milijuna eura, koliko je Tottenham dobio od Reala za Garetha Balea.

Talijani: Nije još gotovo, ali bit će

Talijani, pak, demantiraju dogovor između klubova. Gazzetta piše kako je još uvijek problem u 20 milijuna eura, odnosno u razlici između onog što United nudi (100 milijuna eura) i onog što Juventus traži (120 milijuna eura).

“L`Equipe piše o dogovoru klubova, ali to je još sinoć demantirano. Problem je još uvijek isti, Juventus ne pristaje na manje od 120 milijuna eura. Ipak, Pogba će vjerojatno završiti u Unitedu, sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje. Real? Može u Real, ali samo u slučaju veće ponude od Unitedove, a to će se teško dogoditi.”

  Aktuelni svjetski prvaci rutinski savladali Poljsku i plasirali se u četvrtfinale SP-a u Kataru

Navodno je Pogba prijateljima u Torinu već javio da će ovog ljeta napustiti grad, te mu njegov agent Mino Raiola traži kuću u Manchesteru u kojem je za United igrao prije četiri godine. Tada ga je napustio nakon što je odbio ugovor koji mu je nudio Sir Alex Ferguson i bez odštete otišao u Juventus.

Četiri godine kasnije ova pogreška košta United 120 milijuna eura i 15 milijuna eura godišnje plaće, koliko je Pogbin agent već dogovorio s klubom iz Manchestera.

Index.hr