Home » Policija iznijela detalje o ubistvu u Doboju, ljubavnici danima prije detaljno isplanirali zločin

Policija iznijela detalje o ubistvu u Doboju, ljubavnici danima prije detaljno isplanirali zločin

Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković potvrdio je na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije u Doboju da je ubistvo Saše Kulišića monstruozno ubistvo čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

On je istaknuo da je nestanak Saše Kulišića, koji je brutalno ubijen na Preslici, prijavila juče oko 11.50 kuma žene Andree K. jer je vidjela da ona i muškarac izlaze iz kuće u Ulici Miloša Obilića i da su u kući vidljivi tragovi krvi, dok su u kući ostale dvije maloljetne kćerke.

U početku se mislilo da je u pitanju nasilje u porodici, a djeca su odmah zbrinuta. Oko 13.50 nakon dojave građana pronađeno je tijelo vezano uz drvo, nakon čega je obavljen uviđaj. Utvrđen je tada i identitet žrtve.

Policija je tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a ubrzo je utvrđeno da je supruga pobjegla u Banjaluku, gdje je locirana i uhapšena.

– Osumnjičeni su uhapšeni nekoliko časova nakon zločina – kazao je Radinković.

On je također potvrdio da su tokom istrage izvršeni pretresi u Petrovu odakle je osumnjičeni i lokacija u Doboju.

Istragom je utvrđeno da su ubice danima prije iznajmili auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju i detaljno isplanirali zločin.

Radinković je otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je njegova supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Radinković je otkrio da su monstruozni ljubavnici danima prije detaljno isplanirali zločin i iznajmili stan u Banjaluci.

Tags