Home » Sa kojom nogometnom zvijezdom se u Španiji družila Jasna Gospić

Sa kojom nogometnom zvijezdom se u Španiji družila Jasna Gospić

Naša popularna pjevačica Jasna Gospić dugi niz godina živi na relaciji Prag – Sarajevo – Marbella. Naime, ona je vlasnica apartmana u Marbelli, omiljenom mjestu saudijskih prinčeva, holivudskih zvijezda, evropskih kraljeva, uspješnih biznismena, sportskih zvijezda…

Ova andaluzijska ljepotica, smještena na krajnjem jugu Španjolske, već godinama važi za evropski sinonim za luksuz. Posljednjih sedmica Jasna odmara u Španiji i puni baterije pred nove estradne pobjede i radne obaveze koje joj predstoje u Sarajevu krajem ovog mjeseca.

U Marbelli je nedavno srela i nekoliko dragih prijatelja, među kojima je i legendarni nogometaš Predrag Mijatović.

– U Marbelli je svečano otvoren show room italijanskog brenda za luksuzne kuhinje, kupatila i salone Modulnova, a među zvanicama je bio i Mijatović sa suprugom Anetom, koja je uspješna dizajnerica enterijera. Ovaj luksuzni brend visokog kvaliteta, modernog i minimalističkog dizajna, na špansko tržište dovela je moja dugogodišnja prijateljica Saša Martinović i njen suprug Zoran Vasiljević. U prekrasnom ambijentu “State of Luxury” svečanom otvorenju prisustvovali su mnogi zaljubljenici u estetiku i kvalitetno uređenje enterijera. Uvijek me obraduju uspjesi mojih prijatelja. Saša i Zoran su mi posebno dragi i drago mi je da sam mogla prisustvovati ovom lijepom događaju – kaže Jasna Gospić.

  Sting održao spektakularan koncert u prepunoj Zetri