Home » Savjet poznatog frizera Mahira Sinanovića za Novu godinu: U najluđu noć sa što ležernijom i jednostavnijom frizurom

Savjet poznatog frizera Mahira Sinanovića za Novu godinu: U najluđu noć sa što ležernijom i jednostavnijom frizurom

Decembar i kraj godine je vrijeme kada pravimo osvrt na sve što smo postigli u njoj, proslavljamo uspjehe, ali i pripremamo se za “najluđu noć”. Kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, u novogodišnjoj noći dilema je kakvu frizuru odabrati, a jedan od najboljih sarajevskih frizera Mahir Sinanović ima savjet za sve dame.

– Obzirom da je “najluđa noć” na pragu, već sada imam veliki broj upita vezanih za uređenje kose za doček Nove godine. Moja preporuka za frizure bi ukratko bila- što jednostavnije i ležernije, jer je to noć kada želimo da se opustimo i uživamo, plešemo i dobro se provedemo. To može biti niski rep, lagana punđa ili ravna kosa- kaže Mahir Sinanović.

U dugogodišnjem uspješnom radu Sinanović je kvalitet potvrdio mnogobrojnim priznanjima i nagradama, ali i povjerenjem klijenata. Nedavno je njegov frizerski salon proslavio 14. rođendan. Impresivna brojka prošla je, kako kaže Mahir, brzo, a obilježili su je brojni uspjesi na profesionalnoj sceni.

  Danas je Svjetski dan borbe protiv HIV/AIDS

– Ovaj rođendan smo proslavili radno sa klijentima. U samostalnom radu najuspješnijom godinom smatram 2016-tu, kada sam učestvovao na takmičenju u Južnoj Koreji. Svih ovih proteklih godina brinem o frizurama poznatih TV lica, ali i ljudi sa estrade i sportista, između ostalih tu su Tanja S Đurović, Edis Deljković… Svima njima pristupam na određen način i svi su zahtijevni na svoj način. Također, često sam angažiran na setovima muzičkih spotova i reklama. Ovu godinu je obilježila revija u Turskoj, seminari i edukacije u Milanu, Sloveniji i Hrvatskoj, gdje ćemo nastaviti sa istim usavršavanjem i educiranjem i u 2019. godini. Također, naredne godine planiram i samostalnu reviju frizura, uz učešće dragih kolega- govori Sinanović.