Home » Spojio ugodno s korisnim: Neno Murić uživao u Beogradu i završio novu pjesmu

Spojio ugodno s korisnim: Neno Murić uživao u Beogradu i završio novu pjesmu

Proteklih nekoliko dana Neno Murić je uživao u Beogradu, gdje je spojio ugodno s korisnim. Pjevač je sve češći gost srbijanske prijestonice, gdje ima veliki broj prijatelja, ali i fanova.

To je potvrdio i njegov posljednji nastup na poznatom beogradskom splavu Port Community, gdje je goste oduševio repertoarom i atmosferom koju su dodatno ugrijali članovi njegovog fantastičnog benda. Beogradska publika u kratkom vremenu je zavolila njegove koncerte, a na svakom se nađe i poneka poznata ličnost iz javnog života Srbije, ali i brojni gosti iz BiH koji tamo žive i rade.

U ugodnom druženju sa prijateljima, tokom boravka je obišao prelijepi beogradski park i kompleks Kalemegdan, a osvježio se u izuzetno posjećenom restoranu tenisera Novaka Đokovića. Poznato TV lice u našoj zemlji s adresom u Beogradu Mia Marković redovno prati Nenine nastupe, a njegovo gostovanje ovaj put je bilo i prilika da urade zanimljiv intervju za emisiju Vip Magazin.

Uz susret sa prijateljima i nastup, Murić je vrijeme u Beogradu provodio i u studiju, gdje je priveo kraju snimanje nove pjesme.