Home » Sutra počinje prodaja ulaznica za nogometni susret BiH – Luksemburg

Sutra počinje prodaja ulaznica za nogometni susret BiH – Luksemburg

Prodaja ulaznica za susret kvalifikacija za nogometni Euro 2024. godine između Bosne i Hercegovine i Luksemburga počinje sutra.

Putem platforme Kupikartu.ba u petak, 12. maja 2023. godine u 9:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija Bosna i Hercegovina – Luksemburg koja će biti odigrana na stadionu Bilinom polje u Zenici 20. juna s početkom u 20:45 sati.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio u prodaju pustiti ulaznice za tri tribine. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu je 30 KM, dok su cijene za sjevernu i južnu 20 KM.

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručili su iz Nogometnog saveza BiH.