Home » Tragedija kod Karlovca: Poginuli otac i sin, porodica iz BiH teško povrijeđena

Tragedija kod Karlovca: Poginuli otac i sin, porodica iz BiH teško povrijeđena

Danas oko 16:30 došlo je do teške prometne nesreće u susjednoj Hrvatskoj na državnoj cesti D-1 u Tušiloviću kod Karlovca.

U sudaru Mercedesa italijanskih registarskih oznaka i Chevroleta karlovačkih registarskih oznaka poginula su dvojica muškaraca iz karlovačkog automobila, dok su tri osobe iz Mercedesa teško povrijeđene, piše Index.

Poginuli otac i sin, povrijeđeni roditelji i dijete

Prema izvješću PU karlovačke, izravni sudar se dogodio u Tušiloviću ispred kućnog broja 36-a. U Mercedesu su bili državljani BiH koji su se kretali iz pravca Karlovca, a u Chevroletu karlovačkih oznaka dvije muške osobe koje su poginule na mjestu događaja. Kako javlja Kaportal, radi se o ocu i sinu.

U Mercedesu se nalazila porodica iz BiH, roditelji i dijete. Oni su prevezeni u karlovačku bolnicu. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci. Dijete je u dobi od 14 godina.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog nepropisnog preticanja. Dva automobila su se frontalno sudarila. Jedan je potpuno smrskan, dok je drugi završio u kanalu.

Na mjestu događaja policija provodi očevid i istragu, nakon čega bi trebale biti poznate okolnosti tragedije. Promet je u prekidu i odvija se obilazno preko mjesta Ladvenjak.

“Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na državnoj cesti DC1 u mjestu Tušilović. Obilazak je Malići-Velemerić i obratno”, javlja HAK.

Izvor: raport.ba