Home » U petak potpisivanje ugovora između mostarske zračne luke i Air Serbie

U petak potpisivanje ugovora između mostarske zračne luke i Air Serbie

Potpisivanje Ugovora između Grada Mostar, Air Serbie i Zračne luke Mostar bit će upriličeno u petak, 2. veljače, u mostarskoj Gradskoj vijećnici.
Potpisivanje Ugovora i izjave za medije predviđene su u 10.30 sati, priopćeno je iz Grada Mostara.

Izravna zračna linija na relaciji Mostar-Beograd bit će dostupna od kraja travnja do završetka listopada tri puta tjedno, a karte bi u prosjeku, neslužbeno, trebale biti oko 60-65 eura, kazao je ranije u razgovoru za Fenu direktor Zračne luke Mostar Marko Đuzel.

– Air Serbia ispunila je uvjete Javnog poziva za uspostavu redovnih letova za 2024. godinu i obavljat će izravne letove na relaciji Mostar – Beograd – Mostar. Mislim da je 22. travnja prvi let, a bit će dostupni do završetka listopada uz mogućnost produljenja. Predviđeno odvijanje letova je tri puta tjedno, i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Nadam se da ćemo kroz narednih sedam do deset dana definirati sve ostale tehničke detalje i potpisati ugovor. Ako sve bude u redu nakon toga ćemo pustiti karte u prodaju. Neslužbeno, prvi set povratnih karata trebao bi u prosjeku biti oko 60, 65 eura – rekao je Đuzel.

Prije nekoliko dana potpisan je i ugovor između Zračne luke – aerodroma Mostar, Grada Mostara i zrakoplovne kompanije SkyAlps koja će obavljati izravne letove za München, Rim, Veronu i Bari tijekom ljetnog reda letenja dva puta tjedno, počevši od kraja travnja.