Home » U sudaru cisterne za pranje ulica i automobila u Banjoj Luci poginula jedna osoba

U sudaru cisterne za pranje ulica i automobila u Banjoj Luci poginula jedna osoba

Radnik banjalučkog preduzeća “Čistoća” Ranko Milošević (58) iz Banje Luke poginuo je u sudaru u centru grada, a vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se udaljio, ali je kasnije pronađen i uhapšen, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Iz tužilaštva su naveli da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali cisterna za pranje ulica i automobil kojim je upravljao Vojo Čivčić (27) iz Banje Luke.

“Čivčić se potom udaljio sa mjesta gdje se dogodila nezgoda, ali je efikasnim radom policije pronađen i uhapšen”, navode u tužilaštvu.

Saobraćajna nesreća dogodila se 54 minuta poslije ponoći u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, u neposrednoj blizini nekadašnje Fabrike duhana.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilašva Banja Luka zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je izdao nalog da se preduzmu sve istražne radnje kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti ove nezgode, a naređena je i obdukcija tijela poginulog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tags