Home » UG “Robijaši Zenica 1988” u saradnji s NK “Čelik” organizuje akciju uređenja stadiona Bilino polje

UG “Robijaši Zenica 1988” u saradnji s NK “Čelik” organizuje akciju uređenja stadiona Bilino polje

Iz UG “Robijaši Zenica 1988” pozivaju sve građane i one koji svoju Zenicu i Čelik nose u srcu da se pridruže akciji grupe.

Naime, svjesni potrebe da se Čelikov dom osvježi, obavještavaju sve članove i ostale navijače Čelika da će u 7. mjesecu napraviti akciju vanjskog uređenja stadiona Bilino polje koja će podrazumijevati čišćenje, uklanjanje oštećenja, te farbanje neuglednih natpisa, podzida uz travnjak i stepenica na tribinama.

“Pošto je Čelik još uvijek u procesu stabilizacije i vraćanja dugovanja, ne želimo da opterećujemo klupski budžet, te vas stoga ovim putem pozivamo da dobrovoljnim prilozima učestvujete u prikupljanju neophodnih novčanih sredstava za realizaciju ove akcije. Osim novca, bit će potrebno i mnogo radne snage, stoga budite pripravni na pomoć svom klubu i drugovima s tribine na dane vikenda u 7. mjesecu, a detalje oko uređenja stadiona i početka akcije ćemo blagovremeno objaviti”, navode iz Udruženja.

Dobrovoljne priloge za akciju možete uplatiti na broj transakcijskog računa UG Robijaši 1988:

Domaći račun: 1340011130063753

Strani račun: BA391340011200805077

sa naznakom: “Donacija za uređenje stadiona”.

“Neizmjerno smo zahvalni našim Robijašima što su po ko zna koji put pokazali ljubav prema ovom klubu”, navode iz NK Čelik.