Event za sva osjetila uz nastup izvanrednog Tedija Spalata večeras će biti održan u Mostaru.
Naime, chef Nihad Mameledžija u prelijepom i unikatnom prostoru TABOO Bar Restauranta priprema specijalan “slow food” meni u tematskoj večeri posvećenoj najboljem od najboljeg iz Hercegovine kada su okusi i mirisi u pitanju. Vrhunski gastro ugođaj uljepšat će lagane dalmatinske melodije Splićanina Tedija Spalata, dobitnika čak tri prestižne nagrade Porin. Da bi večer bila potpuna pobrinut će se organizator večeri Carska vina, čija najfinija, premium i limitirana edicija vina, te likeri i rakije će na najbolji način uokviriti i začiniti svako jelo i nepce.
– Pripremamo hercegovačku večeru sa njihovim tradicionalnim sastojcima, poput raštike s kozjom plahom, marinirani mladi sir s extra djevičanskim hercegovačkim maslinovim uljem, neretvansku pastrvu s pršutom na maslacu od kadulje i još jela, ali i poseban dezert. To je jedan prepoznatljiv hercegovački meni koji smo već predstavili u Splitu, gdje su ljudi bili oduševljeni. Dakle, u pitanju je bio i tradicionalna hrana iz Hercegovine, a o tome je suvišno bilo šta govoriti dok se ne dođe i ne proba- kaže vrsni kuhar Nihad Mameledžija.