Home » Vitežani za opstanak moraju dobiti Slaviju

Vitežani za opstanak moraju dobiti Slaviju

Vitežani su se iz Prijedora u srijedu vratili sa jednim bodom iz duela protiv Rudara pa se pobjeda u duelu sa Slavijom ove subote (17 sati) za pulene trenera Branka Karačića nameće kao imperativ. Na press- konferenciji su Karačić, golman Aleksandar Živković i Ivan Livaja najavili da su spremni za duel s jednim od direktnih konkurenata za opstanak.

-U Prijedor smo išli s ciljem da uzmemo bod ili tri, i to smo i ostvarili. Ipak, malo razočarenje postoji kod svih nas jer smo mogli kvalitetnije završiti tu utakmicu i vratiti se kući s punim plijenom. Međutim, što je tu je. Utakmicu nismo izgubili i zadovoljni smo bodom s gostovanja- kazao je Karačić, koji dodaje da ih očekuje iznimno značajna utakmica, jer Slavija zaostaje samo tri boda.

-Na neki način, ovo je i kvalifikacijska utakmica, kako za nas tako i za Slaviju. Sigurno da nikome ne odgovara neodlučen rezultat, poraz pogotovo. Vjerujem kako ćemo smoći snage, uz podršku naših navijača, koje očekujem u velikom broju, uspjeti u namjeri da osvojimo sva tri boda.

Svi igrači su fizički spremni i vjerujem kako ćemo se u ova dva dana psihološki pripremiti za ono što nas čeka u subotu- kaže Karačić.

-Slavija je mnogo bolja u proljetnom dijelu, ali sve je na nama. Moramo dati svoj maksimum od prve do zadnje minute. Respekt protivniku, ali mislim kako pobjeda neće doći u pitanje- kazao je Živković.

Redakcija