Home » Vjenčanje Amira Spahića i Elvedine Šehić: Hanka Paldum ispunjavala muzičke želje Edinu Džeki, najgalantniji na bakšišima bio biznismen iz Dubrovnika Ivica Obradović

Vjenčanje Amira Spahića i Elvedine Šehić: Hanka Paldum ispunjavala muzičke želje Edinu Džeki, najgalantniji na bakšišima bio biznismen iz Dubrovnika Ivica Obradović

Ovog vikenda vjenčali su se Amir Spahić i Elvedina Šehić, a svadbeno slavlje upriličeno je u Sarajevu. Kum nekadašnjem fudbaleru je bio zvijezda bh. fudbala Edin Džeko, a proslavi su prisustvovali brojni poznati gosti iz raznih sfera društvenog života naše zemlje i regiona.

Za muzički dio slavlja i dobru atmosferu, između ostalih, bila je zadužena Hanka Paldum. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Džeko je veliki ljubitelj izvedbi naše kraljice sevdaha. “Crven fesić”, “Kćeri moja”, “Ali pamtim još”, “Sarajevo grad”, samo su neke od pjesama koje su oduševile Dijamanta.

Radost mladenaca na njihov veliki dan proslave ljubavi podijelili su i Emir Spahić, Semir Štilić, Sarah Čerkez, Armin Bijedić, Šaćir Ameti, Nermin Drakovac… Galantan na bakšišima za muzičare i pjevače bio je i prijatelj para Ivica Obradović, inače vlasnik niza kuća i apartmana na atraktivnim lokacijama u Dubrovniku. Dubrovnik Old House (luksuzna kuća sa dvorištem pokraj Straduna), Villa Vikor (luksuzni objekat sa bazenima i drugim sadržajima) i Luxury Apartment Lapad Dubrovnik samo su neki od objekata o kojima on brine.