Home » VUČIĆ OBEĆAO DA ĆE UBICA BITI UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI: Majka Zorica zna ko je ubio Jelenu!?

VUČIĆ OBEĆAO DA ĆE UBICA BITI UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI: Majka Zorica zna ko je ubio Jelenu!?

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ubica pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati.

– Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati – izjavio je Vučić u intervjuu “Kuriru”, odgovarajući na pitanje da li je upućen u istragu ubistva pjevačice.

Podsjećamo, Jelena Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Tijelo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uvečer policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak. On je tada rekao da je sa suprugom i kćerkom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se izgubio trag.

Nalaz obdukcije pokazao je da je pjevačica ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom. Međutim, oružje kojim je Jelena ubijena još nije pronađeno.

Uloga Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ključna je u istrazi ovog zločina i hapšenja ubice i njegovog pomagača, piše Kurir.

Isti list piše kako i Zorica šuti vjerovatno iz straha, ali da je i njoj jasno šta se dogodilo.

– Majka ubijene Jelene nam je slaba tačka u istrazi. Ona neće da daje izjave, ali je shvatila o čemu je riječ. Njena priča sigurno bi nam pomogla u rješavanju njenog slučaja.

Kurir