Home » Zbog navodne krađe ležaljki mučili i tukli radnika; jedan uhićen, a drugi se predao policiji

Zbog navodne krađe ležaljki mučili i tukli radnika; jedan uhićen, a drugi se predao policiji

Jedna osoba je uhićena, a druga se predala policiji preko svog odvjetnika nakon što su 21-godišnjeg mladića iz Konjica zbog navodne krađe ležaljki tukli i zatvorili u šaht u objektu ‘Bazeni’ u Konjicu te sve to snimili mobitelom, potvrđeno je Feni iz Policijske uprave Konjic.

Kako je ranije priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u petak su iz Doma zdravlja Konjic obavijestili PU Konjic da se u tu ustanovu javio F.N.(2001.) koji je zadobio ozljede od osoba koje su njemu poznate.

“Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije, obavili razgovor sa oštećenim koji im je tom prilikom izjavio da ga je Ć.N.(1988.) vozilom odvezao u objekt ‘Bazeni’ u Ul. Luka u Konjicu, gdje ga je dočekao D.E. (1987.). Po ulasku u objekt, oštećenom F.N. vežu ruke, ispituju ga zbog navodne krađe ležaljki s bazena te udaraju po cijelom tijelu, a onda zatvaraju u šaht za vodu i sve to snimaju mobilnim telefonom”, navedeno je policijskom izvješću.

  U Banjoj Luci na benzinskoj pumpi ubijen mladić

Nakon što su ga izvadili iz šahta za vodu, dodaje se, oštećeni je iskoristio pogodan trenutak i pobjegao s mjesta događaja.

Policija je odmah pronašla i lišila slobode D.E., dok je za Ć.N. tragala.

O svemu je upoznat Odjel krim. policije.