Home » Zenica: Davis Cup – Ulaznice u prodaji, počelo postavljanje podloge u Areni

Zenica: Davis Cup – Ulaznice u prodaji, počelo postavljanje podloge u Areni

Ulaznice za Davis Cup susret BiH – Poljska koji će biti odigran od 3. do 5. februara u Areni Zenica, od danas su u prodaji na portalu kupikartu.ba, te na svim prodajnim mjestima ovog servisa.

Navijači koji žele podržati bh. tenisere u njihovoj prvoj borbi u okviru prve grupe Davis Cupa, mogu nabaviti trodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM koje vrijede za sve mečeve, ili dnevne ulaznice od 3 i 5 KM, koje će od sutra biti dostupne i na blagajni Arene.

Prema programu, u petak 3. februara od 14 sati igrat će se dva singl meča, u subotu 4. februara dubl meč od 14 sati, a u nedjelju 5. februara preostali singl mečevi. Parovi će biti određeni žrijebom koji je zakazan za četvrtak 2. februara u press centru zeničke Arene.

Tehničke pripreme za održavanje Davis Cupa odvijaju se prema planu, te je danas u Areni počelo postavljanje tvrde podloge.

U narednim danima očekuje se i potvrda Međunarodne teniske federacije o sastavu reprezentacija BiH i Poljske koje bi se u Zenici trebale okupiti 30. januara, saopćeno je iz Teniskog saveza BiH.

Fena