Home » KAKANJ: Sve spremno za koncert Ace Pejovića

KAKANJ: Sve spremno za koncert Ace Pejovića

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, Aco Pejović, pjevat će ovog petka u sportskoj dvorani u Kaknju. Karte za koncert puštene su u prodaju prošle sedmice, a već nakon prvih dana prodaje potvrđena su očekivanja organizatora da će se za ovaj spektakl tražiti karta više.  Karte se još uvijek mogu nabaviti onlie putem portala Kupikartu.ba, te kod uličnih prodavača u Kaknju.

booking
Nastupi Pejovića u maju, Kakanj jedini u BiH

Kako je i sam najavio gostujući u medijima popularni Srnbijanac sa nestrpljenjem čeka novo druženje sa, kako kaže, fanovima u BiH, ovaj put u Kaknju. Aco Pejović i njegov tim, uprkos izuzetno bukiranom maju, odlučili su za petak 13. maj upriličiti dobru zabavu za Acine fanove u BiH. Dan ranije Aco će nastupiti u Negotinu, a dan kasnije, u subotu, najavljen je nastup u Švicarskoj.

aco pejovic2U kakanjskoj Art-mediji, koja je organizator koncerta Ace Pejovića, ističu da su svi detalji za spektakl u sportskoj dvotrani u Kaknju razrađeni, te da je publici koja će u petak doći u dvoranu pripremljen istinski užitak. Kao i na svim drugim nastupima, tako i u Kaknju, Pejovića prate vrhunska ozvuka i scena što je samo još jedan u nizu detalja koji publici omogućava odličan provod uz pjesme jednog od najpopularnijih pjevača regije, dodaju u Art mediji.

AP-FB page

Organizatori su zadržali pravo tajnosti kada je riječ o eventualnim gostima na nastupu u Kaknju, a sam Pejović je nedavno na svom oficijelnom FB fan page-u pozvao svoje obožavatelje uz poruku: „ Vidimo se Kakanj…“

 

Redakcija