Home » A SDA: ‘Tim za promjene’ – do konačne pobjede!

A SDA: ‘Tim za promjene’ – do konačne pobjede!

Danas je u sali hotela “Zenica” održana sjednica Izbornog štaba A-SDA Zenica na kojoj je za predstojeće lokalne izbore predstavljena kandidatska lista za Gradsko vijeće Zenica, kao i kandidat za gradonačelnika Grada Zenica ispred A-SDA stranke. Sjednici Izbornog štaba prisustvovao je predsjednik A-SDA Bosne i Hercegovine i aktuelni gradonačelnik Cazina u trećem mandatu, mr. Nermin Ogrešević, koji je gradonačeničkom menadžerskom vještinom upravljanja, orijentiranom ka zapadnoevropskim projektima funkcioniranja lokalne zajednice u korist njenih građana, preporodio ovaj grad. On je dao punu podršku kandidatskoj listi i kandidatu za gradonačelnika gosp. Arnelu Isaku.

U ime domaćina prisutnima se obratio predsjednik Kantonalnog odbora ZDK dr.sc. Ramo Isak, koji je izrazio zadovoljstvo i optimizam sa trenutnim stanjem i podrškom koju A-SDA uživa i koja se svaki dan sve više omasovljava i postaje najjača politička stranka u Zenici, sa epitetom favorita na predstojećim izborima.

Na sjednici se prisutnima obratio i najmlađi kandidat za gradonačelnika u Bosni i Hercegovini, i aktuelni ministar u Vladi ZDK-a, mr. Arnel Isak. U svom obraćanju pokazao je veliki stepen mladalačkog optimizma za koji je uvjeren da će rezultirati pobjedom na izborima i preuzimanjem pozicije gradonačelnika.

Mr. Arnel Isak naglasio je da Zenica zaslužuje za gradonačelnika osobu koja voli ovaj Grad i koja će Zenici vratiti rejting i ugled jednog od najvažnijih gradova u Bosni i Hercegovini. Istakao je da ‘Tim za promjene’, koji je zadužen za predizborne aktivnosti, ima dovoljno snage i energije da se suprotstavi svim političkim oponentima koji se ‘kite starom slavom i jalovim idejama’. Do konačne pobjede!

Na sjednici su bili prisutni i skupštinski zastupnici, ministri i savjetnici, direktori, te vijećnici gradskog vijeća A-SDA Zenica.

Gradski odbor A-SDA