Home » Asus VivoBook 15 X543 – Odlične performanse po razumnoj cijeni

Asus VivoBook 15 X543 – Odlične performanse po razumnoj cijeni

Odlične performanse po razumnoj cijeni – Asus-ov model VivoBook 15 X543 je izuzetan laptop koji je više nego dovoljan za svakodnevni rad. Korištenjem Intel Pentium Gold 4417U procesora ovo je pravi laptop za sve one kojima je potreban stabilna i jaka mašina. U kombinaciji sa brzim SSD-om i Intel UHD Graphics 620 grafikom vi na stolu imate sve to.

Asus Vivobook 15 X543 je čvrsto izrađen i teži samo 1,9 kg. pa je po ovome ovaj laptop sigurno dobar izbor za sve one koji su često na otvorenom. Ovo je elegantan laptop srebrene i sive boje, a dizajn Asus X543 modela je skoro pa očekivano jednostavan.

Povezivanje

USB 3.1 Gen 1 priključak omogućuje vam velike brzine, tako da možete prenijeti film od 2 GB na USB pogon u manje od 2 sekunde! ASUS X543 također ima standardne USB 2.0 priključke kako bi se osigurala kompatibilnost sa svim vašim USB uređajima.

  BiH: Sindikalna potrošačka korpa u julu 2022. godine bila 2.668 KM, skuplja za 28 KM u odnosu na juni

Asus X543 zvuk

ASUS SonicMaster i ASUS Audio Wizard pružaju savršenu kombinaciju podešavanja hardvera i softvera i time pružanja najboljeg mogučeg audio ugođaja. ASUS X543 sadrži zvučnike koji maksimiziraju svaki kubični milimetar dostupnog prostora u šasiji kako bi vam osigurali bolje performanse niske frekvencije i smanjenu buku. Velika komore pruža vrhunski bas i izvrsnu jasnoću zvuka.

Odličnu ponudu ASUS laptopa možete pogledati na ProComp web shopu na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/523-laptopi