Home » Čestitka premijera Ganića povodom Svjetskog dana učitelja: Vlada posvećena ulaganju u obrazovanje i jačanju vašeg materijalnog položaja

Čestitka premijera Ganića povodom Svjetskog dana učitelja: Vlada posvećena ulaganju u obrazovanje i jačanju vašeg materijalnog položaja

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirza Ganić uputio je čestitku povodom 5. oktobra, Svjetskog dana učitelja, u kojoj stoji:

“Dragi naši odgajatelji, učitelji, nastavnici i profesori,

povodom Svjetskog dana učitelja želim Vam u ime Vlade Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime uputiti iskrene čestitke i poželjeti puno uspjeha i zadovoljstva u Vašoj plemenitoj misiji.

Djeca i mladi su naša budućnost i zato odajem poštovanje za sve što činite kako biste im prenijeli neophodna znanja i vrijednosti dajući im pečat koji ostaje za cijeli život. Svjesna Vaše uloge i odgovornosti, Vlada je posvećena stvaranju što boljih uslova za rad i odvijanje nastavnog procesa, kroz ulaganja u obrazovnu infrastrukturu te unapređenje Vašeg materijalnog položaja. Na tom putu ostajemo i u budućnosti.

Želim vam još puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja u radu, uz molbu da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje, a i time i kvalitetniju budućnost svih nas”, stoji u čestitki premijera ZDK.

Press služba ZDK