Home » Crvena Jabuka snimila novi singl “Mala moja Dalmatinko”

Crvena Jabuka snimila novi singl “Mala moja Dalmatinko”

„Crvena Jabuka“ snimila je novi singl „Mala moja Dalmatinko“ koji će predstaviti 11. juna na CMC festivalu u Vodicama. Za veselu pjesmu u dalmatinskom pop ritmu Dražen Žerić Žera i legendarni bend udružili su snage s popularnom klapom „Puntamika“ iz Zadra.

Reditelj spota je Željko Petreš, autor glazbe i teksta Zlatan Fazlić, dok aranžman potpisuje Dragomir Herendić. Uporedo sa završetkom novog albuma „Crvena jabuka“ ima i veliki broj nastupa. Posljednji u nizu bio je u Beču. „Crvena jabuka“ nastupila je u „Lugner City Centeru“, u organizaciji agencija „Balkanstars“ i „YUnited events“ a brojnu publiku prije njih zagrijao je „Cult Band“, koji čine bh. muzičari koji već dugo žive i rade u Austriji.

– Nastup je bio odličan. Publika je horski pjevala sa nama i sigurno da ćemo se uskoro ponovo vratiti u glavni grad Austrije. Prije i poslije nastupa družio sam se sa članovima „Cult Band“, koji su prije nas dobro zagrijali publiku. Njihov nastup je bio zanimljiv i ponudio sam im nekoliko savjeta, koji će im sigurno dobro koristiti u nastavku karijere. Sada se ponovo vraćamo u studio i završavamo nove pjesme – kazao je Dražen Žerić Žera.