Home » Ekipa Ekonomskog fakulteta iz Zenice najbolja na sedmom PR Challenge takmičenju

Ekipa Ekonomskog fakulteta iz Zenice najbolja na sedmom PR Challenge takmičenju

Odličnom prezentacijom PR strategije za U-Report platformu tima Fantastic Trio sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, završeno je finale sedmog PR Challenge takmičenja.

Senadina Mehanović, Ahmed Fajković i Dženan Delić osmislili su sveobuhvatnu PR strategiju, spremno odgovarali na pitanja i ponudili konkretna rješenja. Stručni žiri proglasio je članove ove ekipe za pobjednike sedmog PR Challenge takmičenja, ocijenivši njihovu strategiju izrađenu za U-Report najboljom u ukupnom poretku.

Novčani poklon za njih, kao i za još dvije najbolje ekipe obezbijedila je upravo Vakufska banka d.d., a direktor banke Denis Čivgin uručio je priznanja najboljima.

Drugo mjesto u ukupnom poretku pripalo je ekipi PRvi, najupečatljivijeg nastupa, sa Univerziteta Džemal Bijedić iz Mostara, Fakulteta humanističkih nauka, Odsjeka za komunikologiju, a u sastavu Dženita Sakić, Azra Zatega, Anel Husnić i Adi Bebanić. Treće mjesto, po ocjeni stručnog žirija, za PR strategiju za U-Report, pripalo je ekipi Prepare&Go sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, u sastavu Petar Pušonja, Anđela Knežević i Tijana Gogić. Žiri je ocijenio da je najkreativniji koncept osmislila ekipa EFSA PR Club ekipa sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu svojom PR strategijom za U-Report.

  Koalicija ‘Pod lupom’ reagovala na 83 teže izborne nepravilnosti

Ove godine, u finalu su se takmičile ekipe iz Mostara, Sarajeva, Tuzle, Zenice, Banjaluke i Istočnog Sarajeva.

 

Zenicainfo.ba