Home » FKN UNSA dodijelio zahvalnicu FMUP-u

FKN UNSA dodijelio zahvalnicu FMUP-u

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak prisustvovao je svečanoj ceremoniji povodom obilježavanja 30 godina od osnivanja Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu.

Tokom ceremonije ministar Isak, ukazao je na važnu ulogu koju ima Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu u obrazovnom, ali i sigurnosnom sistemu Bosne i Hercegovine.

“Uvjeren sam kako će Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu nastaviti unaprjeđivati svoj rad i zadržati status jednog od najboljih fakulteta u regionu kada je riječ o izučavanju u oblasti kriminalistike, kriminalogije i sigurnosnih studija”, naveo je ministar Isak.

Prof. dr. Jasmin Ahić Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu uručio je zahvalnicu Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova koje je doprinijelo razvoju Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu.