Home » Fotomodel BiH: Večeras spektakl mode i ljepote u Mostaru

Fotomodel BiH: Večeras spektakl mode i ljepote u Mostaru

U organizaciji Fashion M-a i direkcije izbora za Fotomodela Bosne i Hercegovine, večeras će se održati šesto prednatjecanje, Izbor za Fotomodela Hercegovačko – neretvanske regije. Ovo je već treća sezona izuzetno zanimljivog show programa. koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.
Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene Bosne i Hercegovine i regiona.
Na ovom prednatjecanju predstavit će se 14 djevojaka regije, koje će se boriti za plasman i titulu koja im obezbjeđuje učešće na polufinalnom nivou natjecanja.
Izbor za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine je naredni nivo natjecanja, a bit će održan u decembru/prosincu. Sedam prvoplasiranih djevojaka iz Hercegovačko-neretvanske regije, ostvaruje pravo učešća na narednom nivou natjecanja. Kroz pripreme za federalno natjecanje, djevojke očekuje izrada book-a, pripreme javnog nastupa i učešće na modnim revijama.
Sutra nakon proglašenja najboljih u Clubu Tao, slijedi after party uz DJ KICHO i pobjednice projekta.
Domaćin projekta i generalni sponzor je Club Tao Mostar. Sponzori koji su podržali projekat su: Salon ljepote AS, Salon Infinia, Butik Feeling, Flora flowers & design, Cvjećarna Masline, a medijski pokrovitelji svih nivoa natjecanja u projektu su Magazin Azra i portal Direktno.ba
Obezbjedite svoje rezervacije na broj telefona 061 759 349 i budite dio spektakla mladosti i ljepote.
Direkcija izbora za Fotomodel BiH
  U oktobru u Federaciji BiH 98,8 hiljada turista, 49,8 posto više u odnosu na oktobar lani