Home » Hrvatice srećom ne žele baš slušati kardinala Puljića

Hrvatice srećom ne žele baš slušati kardinala Puljića

“ŽENE se ne bi trebale upuštati u tjelesna zadovoljstva prije braka, što je postalo učestalo u zadnje vrijeme kako bi isprobale koji će muž biti dobar. Pazite da tako ne bi postale štrace”, upozorio je kardinal Vinko Puljić na misi povodom blagdana Gospe Loretske u Arbanasima i time izazvao burne reakcije velikog dijela javnosti.

Uz pravu poplavu ironičnih komentara na svim društvenim mrežama, na Facebooku je poslijepodne osvanuo i “Registar štraca“, u koji se u samo tri sata samovoljno upisalo na stotine Hrvatica.

Ostavljaju poruke
Ostavljaju poruke

“Proud to be štraca”, “Štraca par excellence”, “Priznajem. Od onih koje/i nisu oprosta ne tražim, niti bih im oprost, za njihovu glupost, dala”, “Štraca od glave do pete”, “Prijavljujem se štraca sam”, “Štraca likom i djelom. Kćer štrace i štacana. Udata za štracana. Majka štrace i štracana… treba li još? Od stoljeća 7”, “Ima nas, dobro je”, samo su neki od postova stotina žena, a javili su se i mnogi muškarci koji su ponosni jer ljube “štrace”.

“Podrška najpoznatijoj štraci u Hrvata – Ani Karamarko”, napisao je pak jedan od komentatora, dok je jedna “ponosna štraca” autorica stihova koji su naišli na prilično odobravanje FB zajednice.

Gotovo istovremeno kada i “Registar”, osnovana je i zajednica “Štraca“, koja je u samo 2 sata okupila više od 600 članova.

Index.hr