Home » Kantonalni ministar iz ZDK-a Arnel Isak preuzeo mandat u Predstavničkom domu PFBiH

Kantonalni ministar iz ZDK-a Arnel Isak preuzeo mandat u Predstavničkom domu PFBiH

Ministar za prostorno uređenje, promet, komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, Arnel Isak, na proteklim izborima u BiH zahvaljujući glasovima građana direktno je izabran za zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Nakon što je danas i zvanično preuzeo taj mandat, Isak se na svom FB profilu zahvalio građanima za ukazano povjerenje te ih sve pozvao da se u i narednom zajedno nastave boriti za što bolju Bosnu i Hercegovinu. Isakovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

“Poštovane građanke i građani,

Danas sam na konstituirajućoj sjednici novog saziva Predstavničkog doma Parlamenta FBiH preuzeo svoj zastupnički mandat. Moj zadatak je da u narednom periodu budem zastupnik vaših interesa što predstavlja veliku odgovornost koje sam ja svjestan. Svi vaši zahtjevi će imati moju punu pažnju te ću dati sve od sebe da ih ispunim koliko god to bude u mojoj moći. Vaše brige su i moje brige, vaši problemi su i moji problemi, vaša nadanja su i moja nadanja te sam uvjeren da ćemo ih zajedno riješiti kao i do sada. Još jednom vam se zahvaljujem na ukazanom povjerenju i pozivam vas da se zajedno nastavimo boriti za našu jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu!”