Home » Lidl objavio fotografije prvog objekta u BiH, ovo je početak velike priče

Lidl objavio fotografije prvog objekta u BiH, ovo je početak velike priče

Kompanija Lidl BH objavila je fotografije prvog završenog objekta u Bijeljini i poručila “Prva je početak velike priče”.

“Našu prvu poslovnicu izgradili smo u Bijeljini po visokim Lidl standardima. Mi smo njome baš zadovoljni, a kako se vama čini?“, upitali su pratioce.

Podsjetimo, Lidlov objektat u Bijeljini je završen krajem prošle godine. Ipak, imajući u vidu Lidlovu politiku da u jednoj državi nikada ne otvara pojedinačno samo jedan objekat, već više njih odjednom, na otvaranje ovog objekta građani BiH će još pričekati.

Prema ranijim procjenama, građani Bosne i Hercegovine neće imati priliku kupovati u Lidl prodavnicama barem još dvije do tri godine.

Do tada, Lidl BH aktivno radi na formiranju i edukaciji bh. tima. Upravo ovaj prvi objekat služi kao mjesto obuke za buduće zaposlenike u maloprodajnim objektima i poslužit će za rad na pozicioniranju proizvoda.

Podsjetimo, kako je Akta.ba prva izvijestila, kompanija gradi veliki distributivno-logistički centar u Lepenici kod Sarajeva, dok je priprema parcele u Halilovićama pri kraju.

Izvor: Akta

Tags