Home » Miljenik žena Valentino Perutina novom pjesmom “Moja nevoljo” osvaja Balkan

Miljenik žena Valentino Perutina novom pjesmom “Moja nevoljo” osvaja Balkan

Talentovani i prema mišljenju ženskog dijela publike izuzetno atraktivni mostarski pjevač Valentino Perutina ima novi hit. Natraženiji pjevač mlađe generacije iz Hercegovine, koji je posljednjim pjesmama osvojio simpatije publike u regionu, danas je objavio novu pjesmu “Moja nevoljo”.

Numeru potpisuje Jala Brat koji je prepoznao njegov veliki potencijal i sigurno da će mu u budućnosti biti velika podrška u karijeri.

Mnoga poznata i manje poznata muzička imena sarađuju sa ovim popularnim autorom, a među njima je i Valentino Perutina. On je u studiju Imperia nakon hita “Blef” snimio i novu pjesmu.

– Sviđaju mi se tekstovi i cjelokupni način na koji radi Jala Brat. Oni i Buba Corelli su veoma moderni, postavljaju trendove na Balkanu i drago mi je da sarađujemo. Dok sam bio u studiju sa Jalom Bratom, koji je bio producent, dobio sam nekoliko dobrih savjeta. Od njih svi saradnici mogu mnogo da nauče– kaže Valentino Perutina.

Muzički stručnjaci mladom pjevaču predviđaju veliku karijeru, a sigurno da će imati riječi hvale i za pjesmu, za koju je spot snimio u režiji “New Era-e”. Kao i većina mlađih pjevača, Valentino još ne razmišlja o debitantskom albumu.

– U narednom periodu objavljivat ću singlove, a onda sve kompletirati na albumu. Kada su u pitanju planovi i iznenađenja za publiku u 2020. godini, mogu obećati jedan zanimljiv duet. Uzori su mi najveće muzičke zvijezde na Balkanu, a u radu se najviše takmičim sa samim sobom – iskren je Perutina.